Câștigi timp

Acasă la tine

Ești în siguranță

Ai flexibilitate

Câștigi timp

Acasă la tine

Ești în siguranță

Ai flexibilitate

Consultație Pediatrie

Consultație de specialitate cu scopul de evaluare, diagnosticare și tratare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani.

Consulații Pediatrie:
Consultație Pediatrie - mai mic de 3 ani
600 lei
Consultație Pediatrie - mai mare de 3 ani
450 lei

Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.

Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.

Iată ce spun pacienții

Recenzii primite pe Google

Evaluat cu 5 stele dintr-un total de 100 recenzii.

Recenzii primite pe Facebook

De ce să apelați serviciului
de consultație Pediatrie la domiciliu TruMed?

Ce așteptări poti avea de la noi?
Ce așteptări avem de la tine?
În plus, ai ...

Întrebări adresate frecvent

Asistența medicală pediatrica la domiciliu este adesea recomandata copiilor cu afecțiuni medicale. O varietate de tratamente clinice și terapeutice pot fi oferite unui copil într-un loc în care se simte confortabil, care este cel mai adesea propria casă. Acest lucru îi permite copilului să se recupereze după o boală sau o operație, rămânând în mediu familiar și in preajma celor dragi.

Ce afecțiuni pot fi tratate în urma consultației pediatrice la domiciliu ?

Exista multe afecțiuni diferite pe care echipa de asistență medicală pediatrică la domiciliu le poate gestiona acasă. Acestea includ, dar nu se limitează la:

Tulburări respiratorii

Tulburări cardiovasculare

Boli cronice

Boli infecțioase

Tulburări neurologice

Tulburări renale

Tulburări gastrointestinale

Tulburări de sânge

Tulburări dermatologice

În timpul vizitei initiale, copilul va fi supus unei evaluări detaliate. Medicul face întâi o anamneză pentru a afla istoricul medical al copilului, după care începe să aprecieze niște date somatometrice, de dezvoltare, prin măsurarea și cântărirea copilului, după caz.

Urmează examenul clinic propriu-zis, după o discuție și cu copilul (dacă are peste 4 ani). La examinare trebuie să fie prezenți părinții (ambii sau unul dintre ei) sau un tutore legal. Niciodată nu se examinează un copil singur. Părintele/tutorele semnează și un consimtamant pentru examenul clinic, pentru investigare și pentru tratament. 

După examenul clinic, medicul explică într-un mod cât mai concis familiei ce diagnostic are în urma examinării și ce tratament prescrie.

Dacă este vorba de un control, familia este informată de diferențele față de controlul anterior. dacă părinții au întrebări, nelămuriri și solicită anumite detalii suplimentare, medicul le face precizările necesare.

Poate cel mai mare beneficiu este că, atunci când copilul are acces la serviciile specializate oferite la domiciliu, de obicei spitalizările sunt mai scurte și mai puțin frecvente. 

Un alt avantaj este că toate serviciile medicale sunt efectuate la tine acasă, de la consult medical până la efectuarea tratamentului injectabil sau recoltarea de analize medicale. 

 

Programează-te acum

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.