Câștigi timp
Ai flexibilitate
Acasă la tine
Ești în siguranță
Ai intimitate
Calitate
Câștigi
timp
Ai
flexibilitate
Acasă
la tine
Ești în
siguranță
Ai
intimitate
Calitate

Perfuzii la domiciliu

Descoperă perfuzile la domiciliu oferite de asistenți medicali specialiști la domiciliu, din grija față de oameni

Perfuzii la domiciliu: urmează-ți tratamentul fără griji chiar la tine acasă

În ultimii ani, perfuziile acasă au devenit tot mai populare, fiind o practică eficientă și convenabilă de administrare a diferitelor tratamente medicamentoase, potrivite pentru numeroase patologii. Acest lucru se datorează mai multor factori, inclusiv nevoia crescută de tratare a pacienților care se deplasează cu dificultate.

 

Optând pentru injecții la domiciliu realizate de cadre medicale, oamenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze la o clinică sau la spital pentru a primi tratamentul potrivit. Astfel, li se pot administra medicamentele în confortul propriei locuințe, economisind timp și bani. Mai mult decât atât, perfuziile la domiciliu în Ilfov și București puse la dispoziție de către specialiștii de la TruMed sunt potrivite și pacienților care necesită administrarea medicamentelor regulat.

Perfuzii la domiciliu în București: scapă de stresul indus de mersul la spital

Perfuziile la domiciliu elimină necesitatea programărilor la clinici sau spitale, reducând astfel timpul alocat deplasării și așteptării. Pentru mulți pacienți, acest lucru înseamnă că pot să-și organizeze mai bine programul zilnic și să-l aloce altor activități. Totodată, pentru anumite perfuzii de acasă în București, așa cum sunt terapiile împotriva diferitelor boli infecțioase, confidențialitatea este esențială. Perfuziile la domiciliu oferă pacienților posibilitatea de a primi medicamentele în intimitatea casei lor, fără a fi supuși ochilor curioși sau stigmatizării.

 

Nu în ultimul rând, specialiștii din domeniul medical care alcătuiesc echipa realizează și toaletarea și igiena la domiciliu în Ilfov și București, venind în ajutorul persoanelor care se deplasează greu, dar și al celor care necesită monitorizare atentă. Apelează cu încredere la serviciile TruMed și ți se va administra corect tratamentul potrivit, fără a mai fi nevoit să îți părăsești locuința!

Perfuzii Medicație

Perfuzii medicție la domiciliu - oferite de asistenți medicali specialiști la domiciliu, din grija față de oameni

Manoperă perfuzii medicație
Montare perfuzie medicație 100 ml
190 lei
Montare perfuzie medicație 250 ml
190 lei
Montare perfuzie medicație 500 ml
190 lei
Montare perfuzie medicație 1L
190 lei

* sunt incluse toate consumabilele ( medicația este achiziționată de pacient )

Terapii perfuzbile
Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.​

Terapii de hidratare si mineralizare

Terapii de hidratare si mineralizare la domiciliu - oferite de asistenți medicali specialiști la domiciliu, din grija față de oameni

Terapii perfuzbile
Perfuzii personalizate
Montare perfuzie Hidratare și Mineralizare 250ml
230 lei
Montare perfuzie Hidratare și Mineralizare 500ml
230 lei

* sunt incluse toate consumabilele
*supravegherea perfuziei se achită separat

Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.​

Beneficiile perfuziilor de hidratare si mineralizare

Perfuziile de hidratare și mineralizare oferă o serie de beneficii importante pentru organism, contribuind la menținerea echilibrului hidric și mineral și la susținerea funcționării optime a organismului. Iată câteva dintre aceste beneficii:

Este important să menționăm că perfuziile de hidratare și mineralizare trebuie administrate sub supravegherea unui profesional medical calificat, care poate evalua nevoile individuale ale pacientului și poate ajusta compoziția și durata perfuziei în funcție de situație.

Ce conține perfuzia de hidratare si mineralizare

Perfuziile de hidratare și mineralizare conțin o combinație de lichide și substanțe nutritive pentru a restabili și menține un nivel optim de hidratare și echilibru mineral în organism. Compoziția specifică a perfuziilor poate varia în funcție de nevoile individuale ale pacientului și de recomandările medicului.
Iată câteva componente comune care pot fi incluse în perfuziile de hidratare și mineralizare:

Este important să menționăm că compoziția exactă a perfuziilor de hidratare și mineralizare poate fi personalizată în funcție de nevoile individuale ale pacientului și de indicațiile medicale specifice.

Terapia antimahmureală

Terapia antimahmureală la domiciliu - oferită de asistenți medicali specialiști la domiciliu, din grija față de oameni

Terapie antimahmureală
Montare perfuzie Antimahmureală
280 lei

* sunt incluse toate consumabilele

Terapie Energy+
Perfuzie Energy+
680 lei

* sunt incluse toate consumabilele

Terapii perfuzbile
Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.​

Beneficiile perfuziei antimahmureală la domiciliu

Perfuzia antimahmureală poate avea unele beneficii în ameliorarea simptomelor mahmurelii și în facilitarea procesului de recuperare după consumul excesiv de alcool.
Unele dintre beneficiile asociate cu această procedură includ:

Este important să subliniem că efectele perfuziei antimahmureală pot varia de la o persoană la alta, iar rezultatele pot fi influențate de gradul de consum de alcool, starea generală de sănătate a individului și alte factori individuali.

Ce conține perfuzia antimahmureală la domiciliu

Perfuzie antimahmureală la domiciliu poate include, în general, următoarele componente:

TRUMED - Ajutorul tău in mahmureală

Descoperă soluția revoluționară pentru a te simți rapid și uimitor după o noapte de distracție! Perfuzia antimahmureală la domiciliu îți aduce ajutorul de care ai nevoie în confortul propriului cămin.

Programează acum o perfuzie antimahmureală la domiciliu și redescoperă bucuria de a te simți excelent într-un timp record!
Îngrijește-te de tine și dă-ți voie să te recuperezi rapid cu ajutorul perfuziei antimahmureală la domiciliu!

Terapia anti-age

Terapia anti-age la domiciliu - oferită de asistenți medicali specialiști la domiciliu, din grija față de oameni

Terapie anti-age+
Perfuzie Anti-Age
680 lei

* sunt incluse toate consumabilele

Terapie Relaxing+
Perfuzie Relaxing
640 lei

* sunt incluse toate consumabilele

Terapii perfuzbile
Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.​

Beneficiile perfuziei anti-age cu glutation la domiciliu

Descoperă puterea revitalizantă a perfuziei anti-age cu glutation

Ce conține perfuzia anti age la domiciliu

Perfuzia anti-age cu glutation conține o combinație de ingrediente și substanțe active, în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.
Acestea includ următoarele componente:

Servicii conexe

Servicii care te-ar putea interesa

Pacienții au posibilitatea de a primi tratamentele sau chiar vaccinurile de care au nevoie, în propria locuință, sub supravegherea personalului medical calificat.

Realizată de asistenți medicali specializați în recoltări, utilizând un dispozitiv de vizualizare a venelor cu lumini infraroșii.

Medicii noștri de Medicină Internă tratează afecțiuni interne la adulți, adresând întrebări pentru clarificare a istoricului medical.

Echipajul ambulanței TRUMED este format din profesioniști calificați care sunt instruiți pentru a transporta pacienții în siguranță și confortabil.

Programează-te acum​

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.
Ce spun pacienții despre noi

5.0 / 5 din 59 Recenzii

Ce sunt terapiile intravenoase

TERAPIILE INTRAVENOASE: ENERGIE ȘI SĂNĂTATE DIN INTERIOR

         Terapiile intravenoase (IV) reprezintă proceduri de administrare a unor perfuzii ce conțin vitamine și minerale, micronutrienți cu un impact benefic asupra organismului.Prin injectarea acestor compuși direct în sistemul circulator, în locul administrării orale, substanțele nutritive sunt absorbite mai eficient și acționează mai rapid.

         Efectele terapiilor intravenoase, precum combaterea stresului și a lipsei de energie, revigorarea pielii, se pot observa într-un interval de timp scurt.

Beneficiile terapiilor intravenoase

Terapiile intravenoase reprezintă un amestec revitalizant de vitamine și minerale, oferind numeroase beneficii pentru sănătate și vitalitate.
Iată cum pot aceste terapii susține sănătatea și bunăstarea organismului:

Ce contin terapiile intravenoase

Terapiile intravenoase reprezintă proceduri medicale prin care se injectează formule speciale, compuse din vitamine și minerale, care au un rol esențial în menținerea sănătății și frumuseții. Aceste infuzii intravenoase oferă organismului o doză concentrată și directă de substanțe nutritive, asigurând o absorbție eficientă și acțiune rapidă.

Printre vitaminele care sunt frecvent utilizate în terapiile intravenoase se numără:

Tipuri de terapii intravenoase:
O paletă variată de opțiuni pentru sănătate și tratament

Terapiile intravenoase oferă o gamă largă de opțiuni și combinații personalizate pentru a răspunde nevoilor individuale ale pacienților. Acestea reprezintă proceduri medicale în care substanțele nutritive, medicamentele sau alte soluții terapeutice sunt administrate direct în sistemul circulator al pacientului prin intermediul unei perfuzii intravenoase.

Tipuri de terapii intravenoase administrate la domiciliu:

Este important de menționat că terapiile intravenoase și opțiunile disponibile pot varia în funcție de nevoile individuale ale pacienților.
Pentru a beneficia de o terapie intravenoasă specifică și pentru a obține informații detaliate despre opțiunile disponibile, este recomandat să consulți echipă noastra medicală.

În funcție de tratamentul ales, te poți bucura de multiple beneficii pentru sănătatea ta, inclusiv o imunitate mai puternică, o dispoziție îmbunătățită, un nivel crescut de energie și o capacitate mai bună de concentrare.

Suntem dedicați să-ți oferim îngrijirea necesară pentru a-ți menține organismul sănătos și echilibrat, iar serviciile noastre sunt disponibile exclusiv la domiciliul pacientului.

Ce asteptari pot avea de la TRUMED?
Ce asteptari avem de la tine?
Ce asteptari avem de la tine?
Întrebari adresate frecvent
Administrarea de medica­mente, soluţii electrolitice sau de produse de hrănire artificială, prin injectarea continuă și lentă a unui lichid în sistemul sangvin.

când este necesară acțiunea rapidă a unui medicament

 

când medicul recomandă un medicament din fabricație administrabil doar prin perfuzie, deoarece alternativa intramusculară sau bucală este foarte iritantă sau nu se absoarbe corectcând este necesară înlocuirea hranei (cu precădere în cazul pacienților oncologici)

Fără o rețetă ștampilată și semnată de medic nu poți achiziționa medicația (aminoacizi perfuzabili, antibiotice perfuzabile, Manitol fiole perfuzabile etc.).

În plus, consultarea medicului specialist verifică necesitatea perfuziei pentru organismul tău și evită tratamentul “după ureche”, care deși este bine intenționat, poate avea efecte negative.
De actul medical semnat și stampilat de medicul specialist și medicația ce urmează să fie administrată.   Toate consumabilele necesare sunt puse la dispoziție de echipa TruMed și sunt incluse în tariful manoperei.   Totodată, stativul medical ce permite administrarea confortabilă a perfuziei și aparatura medicală de monitorizare a funcțiilor vitale (tensiometru, pulsoximetru, termometru etc.) vor fi asigurate de noi
Perfuzia este administrată de către asistenții medicali TruMed, la recomandarea medicului specialist.
Administrarea perfuziei va fi posibilă doar la prezentarea actului medical semnat și ștampilat de către medic.
Administrarea unei perfuzii poate dura de la 30 de minute, până la câteva ore, în funcție de timpul minim recomandat de producător, dar și de medicul specialist.
Orice tip de perfuzie recomandată de medic. Excepție fac transfuziile de sânge și diferite perfuzii recomandate în terapia oncologică.
Pentru a face procedura de montare a cateterului venos cât mai confortabilă și în condiții de maximă siguranță, echipa TRUMED va utiliza un dispozitiv portabil de vizualizat vene, ce simplifică identificarea venelor cu ajutorul luminii infraroșii. Astfel, procedura decurge ușor, rapid și se evită perforarea repetată a vasului de sânge.
Apelând dispeceratul TruMed sau completând formularul din pagina de contact, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 22:00.
Echipa TruMed va fi prezentă la locație în ziua solicitării sau în următoarea zi. TruMed onorează solicitările la domiciliu în ordinea primirii lor.   Dacă contextul solicitării este unul în care este nevoie de asistență urgentă, recomandăm apelarea la 112.
Administrarea de medica­mente, soluţii electrolitice sau de produse de hrănire artificială, prin injectarea continuă și lentă a unui lichid în sistemul sangvin.
când este necesară acțiunea rapidă a unui medicament

când medicul recomandă un medicament din fabricație administrabil doar prin perfuzie, deoarece alternativa intramusculară sau bucală este foarte iritantă sau nu se absoarbe corect

când este necesară înlocuirea hranei (cu precădere în cazul pacienților oncologici)
Fără o rețetă ștampilată și semnată de medic nu poți achiziționa medicația (aminoacizi perfuzabili, antibiotice perfuzabile, Manitol fiole perfuzabile etc.).

În plus, consultarea medicului specialist verifică necesitatea perfuziei pentru organismul tău și evită tratamentul “după ureche”, care deși este bine intenționat, poate avea efecte negative.
De actul medical semnat și stampilat de medicul specialist și medicația ce urmează să fie administrată.   Toate consumabilele necesare sunt puse la dispoziție de echipa TruMed și sunt incluse în tariful manoperei.   Totodată, stativul medical ce permite administrarea confortabilă a perfuziei și aparatura medicală de monitorizare a funcțiilor vitale (tensiometru, pulsoximetru, termometru etc.) vor fi asigurate de noi
Perfuzia este administrată de către asistenții medicali TruMed, la recomandarea medicului specialist.
Administrarea perfuziei va fi posibilă doar la prezentarea actului medical semnat și ștampilat de către medic.
Administrarea unei perfuzii poate dura de la 30 de minute, până la câteva ore, în funcție de timpul minim recomandat de producător, dar și de medicul specialist.
Orice tip de perfuzie recomandată de medic. Excepție fac transfuziile de sânge și diferite perfuzii recomandate în terapia oncologică.
Pentru a face procedura de montare a cateterului venos cât mai confortabilă și în condiții de maximă siguranță, echipa TRUMED va utiliza un dispozitiv portabil de vizualizat vene, ce simplifică identificarea venelor cu ajutorul luminii infraroșii. Astfel, procedura decurge ușor, rapid și se evită perforarea repetată a vasului de sânge.
Apelând dispeceratul TruMed sau completând formularul din pagina de contact, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 22:00.
Echipa TruMed va fi prezentă la locație în ziua solicitării sau în următoarea zi. TruMed onorează solicitările la domiciliu în ordinea primirii lor.   Dacă contextul solicitării este unul în care este nevoie de asistență urgentă, recomandăm apelarea la 112.
Autorizații și acreditări deținute de TRUMED+. Legalitate și conformitate garantată !

Mihai

Asistent medical generalist – Acreditat OAMGMAMR​
Comunicarea, organizarea și luarea deciziilor sub presiune le-am cultivat în practicarea acestor meseri și m-au ajutat și mă ajută în continuare în meseria mea de dispecer.
Scopul meu în echipa TruMed este de a asigura un traseu ușor pentru asistenți, rezultând într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru pacienți.

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate