Câștigi timp
Ai flexibilitate
Acasă la tine
Ești în siguranță
Ai intimitate
Calitate
Câștigi
timp
Ai
flexibilitate
Acasă
la tine
Ești în
siguranță
Ai
intimitate
Calitate

Asistență medicală

Asistență medicală la domiciliu - oferite de asistenți medicali specialiști la domiciliu, din grija față de oameni

Asistență medicală la domiciliu pentru persoanele care au nevoie de ajutor

Având în vedere numărul mare de pacienți cărora le este greu să se deplaseze la diferite unități medicale, asistența medicală la domiciliu în București și Ilfov a devenit foarte căutată. În prezent, există posibilitatea de a programa consultații medicale la domiciliu și stabilirea de tratamente pentru multe afecțiuni diferite. Desigur, toate serviciile sunt asigurate de către personal instruit și cu experiență.

Fiind înconjurat de lucrurile familiare și de persoanele dragi, un pacient se poate simți mai confortabil și poate colabora mai bine cu cei care vin să îi ofere asistență medicală la domiciliu. Mai mult decât atât, există și opțiunea de pachete medicale la domiciliu, care să le permită pacienților să beneficieze de consultații, investigații, dar și tratamente curente avantajoase, fără întrerupere.

Servicii de asistență medicală la domiciliu oferite de cadre medicale cu experiență

Printre cele mai mari avantaje oferite de asistența medicală la domiciliu este lipsa de expunere a pacientului la agenți patogeni din unitățile de stat, cum este cazul spitalelor sau al centrelor de îngrijire. Acest lucru ajută la prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale, care pot fi o problemă serioasă în multe situații.

Alegând să beneficiezi de asistență medicală la domiciliu în Ilfov și București, nu doar că vei putea cunoaște o echipă de specialiști care sunt mereu pregătiți să te ajute, dar ți se vor asigura și cele mai bune condiții. Până și recoltarea de analize la domiciliu se poate efectua rapid, fără bătăi de cap sau deplasări la spital. TruMed este gata să îți ofere condițiile de care corpul tău are nevoie pentru a se recupera în cel mai scurt timp!

Programează-te acum​

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.
Ce spun pacienții despre noi

5.0 / 5 din 59 Recenzii

De ce să alegi asistență medicală TRUMED+ la tine acasă?

Autorizatii

Mihai

Asistent medical generalist – Acreditat OAMGMAMR​
Comunicarea, organizarea și luarea deciziilor sub presiune le-am cultivat în practicarea acestor meseri și m-au ajutat și mă ajută în continuare în meseria mea de dispecer.
Scopul meu în echipa TruMed este de a asigura un traseu ușor pentru asistenți, rezultând într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru pacienți.

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate