Câștigi timp
Ai flexibilitate
Acasă la tine
Ești în siguranță
Ai intimitate
Calitate
Câștigi
timp
Ai
flexibilitate
Acasă
la tine
Ești în
siguranță
Ai
intimitate
Calitate

Consultație Medicină de Urgență

Consultație medicină de urgență la domiciliu - oferită de medici specialiști la domiciliu, din grija față de oameni

Consult

Consultație Medicină de Urgență
500 lei
Conusltatii
Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.​

Programează-te acum​

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.
Ce spun pacienții despre noi

5.0 / 5 din 59 Recenzii

Ce asteptari pot avea de la TRUMED?
Ce asteptari avem de la tine?
Ce asteptari avem de la tine?
Întrebari adresate frecvent
Medicii specializati în medicină de urgență stabilizează și tratează pacienții care se confruntă cu probleme acute de sănătate sau leziuni traumatice.
În timpul consultației, medicul măsoară funcțiile vitale, efectuează o analiză medicală amănunțită punând întrebări despre simptome, starea ta generală, istoric medical, rezultatele testelor de sânge anterioare sau a investigațiilor făcute.   Apoi urmează examinarea fizică, prin palparea abdomenului și ascultarea plămânului. După ce a strâns toate informațiile de care are nevoie, medicul îți pune un diagnostic și îți eliberează o rețetă, sau îți recomandă să faci investigații suplimentare.
Exista o gama variata de simptomatologie ușoară sau moderată care poate fi tratată acasă, printre acestea se numără: febra, durerea moderata, reacții alergice ușoare, dureri abdominale minore, stare de slăbiciune generală, răni sau tăieturi minore, dificultăţi la înghiţire fără insuficiență respiratorie, durere moderată, vărsături sau diaree, tulburări comportamentale/psihiatrice sub observaţie, fără risc imediat pentru propria peroană sau pentru cei din jur.
Apelând dispeceratul TruMed sau completând formularul din pagina de contact, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 22:00.
Echipa TruMed va fi prezentă la locație în ziua solicitării sau în următoarea zi. TruMed onorează solicitările la domiciliu în ordinea primirii lor.   Dacă contextul solicitării este unul în care este nevoie de asistență urgentă, recomandăm apelarea la 112.
Administrarea de medica­mente, soluţii electrolitice sau de produse de hrănire artificială, prin injectarea continuă și lentă a unui lichid în sistemul sangvin.
când este necesară acțiunea rapidă a unui medicament

când medicul recomandă un medicament din fabricație administrabil doar prin perfuzie, deoarece alternativa intramusculară sau bucală este foarte iritantă sau nu se absoarbe corect

când este necesară înlocuirea hranei (cu precădere în cazul pacienților oncologici)
Fără o rețetă ștampilată și semnată de medic nu poți achiziționa medicația (aminoacizi perfuzabili, antibiotice perfuzabile, Manitol fiole perfuzabile etc.).

În plus, consultarea medicului specialist verifică necesitatea perfuziei pentru organismul tău și evită tratamentul “după ureche”, care deși este bine intenționat, poate avea efecte negative.
De actul medical semnat și stampilat de medicul specialist și medicația ce urmează să fie administrată.   Toate consumabilele necesare sunt puse la dispoziție de echipa TruMed și sunt incluse în tariful manoperei.   Totodată, stativul medical ce permite administrarea confortabilă a perfuziei și aparatura medicală de monitorizare a funcțiilor vitale (tensiometru, pulsoximetru, termometru etc.) vor fi asigurate de noi
Perfuzia este administrată de către asistenții medicali TruMed, la recomandarea medicului specialist.
Administrarea perfuziei va fi posibilă doar la prezentarea actului medical semnat și ștampilat de către medic.
Administrarea unei perfuzii poate dura de la 30 de minute, până la câteva ore, în funcție de timpul minim recomandat de producător, dar și de medicul specialist.
Orice tip de perfuzie recomandată de medic. Excepție fac transfuziile de sânge și diferite perfuzii recomandate în terapia oncologică.
Pentru a face procedura de montare a cateterului venos cât mai confortabilă și în condiții de maximă siguranță, echipa TRUMED va utiliza un dispozitiv portabil de vizualizat vene, ce simplifică identificarea venelor cu ajutorul luminii infraroșii. Astfel, procedura decurge ușor, rapid și se evită perforarea repetată a vasului de sânge.
Apelând dispeceratul TruMed sau completând formularul din pagina de contact, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 22:00.
Echipa TruMed va fi prezentă la locație în ziua solicitării sau în următoarea zi. TruMed onorează solicitările la domiciliu în ordinea primirii lor.   Dacă contextul solicitării este unul în care este nevoie de asistență urgentă, recomandăm apelarea la 112.
Autorizatii

Când să apelați serviciul de consultație
Medicină de urgență la domiciliu TruMed?

Când să apelați la 112?

În plus, ai ...

Mihai

Asistent medical generalist – Acreditat OAMGMAMR​
Comunicarea, organizarea și luarea deciziilor sub presiune le-am cultivat în practicarea acestor meseri și m-au ajutat și mă ajută în continuare în meseria mea de dispecer.
Scopul meu în echipa TruMed este de a asigura un traseu ușor pentru asistenți, rezultând într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru pacienți.

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate