Câștigi timp

Acasă la tine

Ești în siguranță

Ai flexibilitate

Câștigi timp

Acasă la tine

Ești în siguranță

Ai flexibilitate

Consultație Medicină de Urgență la domiciliu

Consultație clinică de specialitate cu scopul monitorizării stării de sănătate, în special al bolilor cornice, acordarea de prescripții medicale și eventuale investigații suplimentare.

Consultație Medicină de Urgență (Dr. Dobrescu Adrian)
500 lei

Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.

Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.

Iată ce spun pacienții

Recenzii primite pe Google

Evaluat cu 5 stele dintr-un total de 100 recenzii.

Recenzii primite pe Facebook

Când să apelați serviciul de consultație
Medicină de urgență la domiciliu TruMed?

Când să apelați la 112?

În plus, ai ...

Întrebări adresate frecvent

Medicii specializati în medicină de urgență stabilizează și tratează pacienții care se confruntă cu probleme acute de sănătate sau leziuni traumatice.

În timpul consultației, medicul măsoară funcțiile vitale, efectuează o analiză medicală amănunțită punând întrebări despre simptome, starea ta generală, istoric medical, rezultatele testelor de sânge anterioare sau a investigațiilor făcute.

  Apoi urmează examinarea fizică, prin palparea abdomenului și ascultarea plămânului. După ce a strâns toate informațiile de care are nevoie, medicul îți pune un diagnostic și îți eliberează o rețetă, sau îți recomandă să faci investigații suplimentare.

Exista o gama variata de simptomatologie ușoară sau moderată care poate fi tratată acasă, printre acestea se numără: febra, durerea moderata, reacții alergice ușoare, dureri abdominale minore, stare de slăbiciune generală, răni sau tăieturi minore, dificultăţi la înghiţire fără insuficiență respiratorie, durere moderată, vărsături sau diaree, tulburări comportamentale/psihiatrice sub observaţie, fără risc imediat pentru propria peroană sau pentru cei din jur.

Întrebări adresate frecvent

Chirurgia vasculară este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu tratarea afecțiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic.

 

Singurele vase care nu sunt abordate în această specialitate sunt cele ale creierului și ale inimii.

Chirurgia vasculară venoasă are obiectiv principal tratamentul bolii varicoase.

 

Obiectivele intervenției chirurgicale în boala varicoasă sunt: îndepartarea surselor de alimentare a varicelor și eliminarea venelor dilatate sau inestetice.

 

Chirurgia vasculară arterială se ocupă de afecțiunile arterelor ajunse în stadiul avansat, chirurgical.

 

Principala afecțiune tratată este boala arterială periferică, rezultat direct al aterosclerozei. Aceasta este o boală tot mai frecventă, afectând aproximativ 20% din populația adultă de peste 65 ani. În funcție de evoluția și severitatea bolii, aceasta poate deveni invalidantă, ducând până la amputație sau chiar deces.

 

Pacientul vascular este unul fragil, în general vârstnic, cu multiplă patologie asociată, care necesită un abord pluridisciplinar: cardiologic, neurologic, nefrologic, diabetologic, precum și urmărire la nivel de terapie intensivă post-operator. 

 

De asemenea, caracterul complex al defectelor tisulare care trebuiesc tratate leagă strâns chirurgia vasculară de alte specialități chirurgicale: chirurgia generală, chirurgia plastică și reparatorie, ortopedia.

 

Din aceste considerente scopul principal al chirurgiei vasculare îl reprezintă salvarea membrelor inferioare și reducerea numărului de amputații majore.

Majoritatea pacienților care solicită consult de chirurgie vasculară la domiciliu suferă de ulcer diabetic sau de ulcer de decubit (escară).

 

Cu cât o rană cronică este recunoscută mai devreme, la debut sau la scurt timp după acesta, cu atât cresc șansele unei vindecări rapide, fără complicații. Pe măsură ce o rană cronică evoluează, crește riscul ca pacientul să sufere diverse complicații ca urmare a tratamentului necorespunzător.

 

Pentru persoanele afectate, atât vârstnice, cât și tinere, aceasta presupune un tratament îndelungat cu multiple riscuri și un efort susținut din partea aparținătorilor.

Apelând dispeceratul TruMed sau completând formularul din pagina de contact, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 23:00.

Echipa TruMed va fi prezentă la locație în ziua solicitării sau în următoarea zi. 

 

TruMed onorează solicitările la domiciliu în ordinea primirii lor.   

 

Dacă contextul solicitării este unul în care este nevoie de asistență urgentă, recomandăm apelarea la 112.

Plata serviciului se face imediat după terminarea ședinței. 

 

Este disponibilă plata cash sau cu cardul, în baza căreia va fi eliberat bonul fiscal.

Programează-te acum

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.