Pediatrie

Experiența mea cu TRUMED: Cum mi-am tratat copilul de gripă la domiciliu

Experiența mea cu TRUMED: Cum mi-am tratat copilul de gripă la domiciliu

Rareori îmi ofer recenziile personale. Totuși, experiența pe care am avut-o atunci când fiul meu de cinci ani a fost diagnosticat cu gripă, merită cu adevărat să fie împărtășită. 

Totul a început într-o dimineață, când fiul meu s-a trezit cu febră și simptome de gripă. Ca mamă, primul meu instinct a fost să-i ofer cele mai bune îngrijiri, iar TRUMED a fost răspunsul meu. Știam de ei și am decis să apelez la serviciile lor de pediatrie la domiciliu.

Am rămas plăcut surprinsă când am văzut cât de repede mi-au răspuns solicitării. Un medic pediatru și o asistentă a venit acasă, dotați cu tot necesarul pentru a face o evaluare completă copilului. Profesionalismul și empatia lor m-au impresionat foarte mult. 

Testul rapid de gripă a confirmat suspiciunile mele, iar echipa TRUMED a fost pregătită să acționeze imediat. Au efectuat un set de analize pentru a verifica starea de sănătate a fiului meu și au administrat o perfuzie de hidratare pentru a combate efectele deshidratării cauzată de febră.

Starea de sănătate a fiului meu s-a îmbunătățit semnificativ. Febra a scăzut, iar el și-a recăpătat energia și bucuria de a se juca. Am fost recunoscătoare și impresionată de eficiența și calitatea serviciilor.

Această experiență m-a și convins de valoarea și importanța serviciilor medicale la domiciliu. Recomand cu încredere TRUMED oricărui părinte care caută soluții eficiente de consultații și tratamente acasă.

Mihai

Asistent medical generalist – Acreditat OAMGMAMR​
Comunicarea, organizarea și luarea deciziilor sub presiune le-am cultivat în practicarea acestor meseri și m-au ajutat și mă ajută în continuare în meseria mea de dispecer.
Scopul meu în echipa TruMed este de a asigura un traseu ușor pentru asistenți, rezultând într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru pacienți.

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate