Câștigi timp
Acasă la tine
Ești în siguranță
Ai flexibilitate

Câștigi timp

Acasă la tine

Ești în siguranță

Ai flexibilitate

Consultație Gastroenterologie și tratament

Consultație clinică de specialitate cu scopul de evaluare, diagnosticare și tratare a afecțiunilor tubului digestiv și ale glandelor anexe - ficatul și pancreasul.

Consultație Gastroenterologie
450 lei
Consultație Gastroenterologie cu Paracenteză exploratorie
800 lei
Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.
Iată ce spun pacienții
Recenzii primite pe Google
Evaluat cu 5 stele dintr-un total de 100 recenzii.

Recenzii primite pe Facebook

De ce să apelați serviciului de
consultație Gastroenterologie la domiciliu TruMed?

Ce așteptări poți avea de la noi?
Ce așteptări avem de la tine?
În plus, ai ...
Întrebări adresate frecvent

Când te confrunți cu simptome ale tractul gatrointestinal cum ar fi durere abdominală, varsături cu sânge, sânge in scaun, diaree persistentă sau constipație, indigestie, arsuri persistente la stomac, greață, schimbarea culorii scaunului, sau dacă medicul de familie te trimte la gastroenterolog. Indiferent dacă este un simptom minor sau o boală gravă, exista multe motive pentru care sa soliciți un consult gastroenterolog.

  Boala ulcerului și gastrita Boala de reflux gastro-esofagian Probleme de deglutiție (disfagie, odinofagie și acalazie) Boală inflamatorie intestinală sau inflamație cronică a tractului digestiv Cancer gastrointestinal Colită ulceroasă și boala Crohn Intoleranță la lactoza Boală celiacă Boala intestinului iritabil Pancreatită – acută și cronică Boala vezicii biliare Boala litiază biliară Boli Hepatice

În timpul consultației e bine să întrebi doctorul în detaliu despre diagnosticul pus, despre tratamentul prescris și despre dieta și stilul de viață. Pe măsură ce consultația se încheie, întreabă ce ar trebui să faci în cazul în care întâmpini complicații sau simptome agravate.

În majoritatea cazurilor, modificarea dietei si a medicației pot ajuta mulți pacienți, dar poate să nu fie suficient pentru a trata. În plus, ar putea fi necesar ca un pacient să intre într-un program de gestionare a greutății sau să îi fie prescris un tratament perfuzabil

Un consult poate dura chiar și până la 45 de minute. Medicul o să vă pună întrebări despre simptome, istoricul medical al tău și al familiei și orice tratament pe care l-ai  încercat deja.

 

În timpul examinării, medicul îți cere să te întinzi, apoi va apasa pe pielea abdomenului. Dacă consideră necesar, ar putea sa îți facă și un tuseu rectal, căutând orice umflatură în rect. Dupa examenul fizic, îți poate recomanda investigații suplimentare, cum ar fi CT, radiografie și endoscopie sau analize de sânge și de scaun. Adesea, singurul tratament necesar este un medicament și schimbarea stilului alimentar, tratament care poate rezolva problema ta.

Dacă medicul a solicitat un set de analize, programează cat mai curând o vizită de recoltare analize. În momentul în care ai rezultatul analizelor, adresează-te medicului pentru interpretare și ajustarea tratamentului, dacă este cazul. Când medicul îți recomandă un tratament este important să-l urmezi, astfel, putând să monitorizeze modul în care organismul răspunde la tratament. Aceste informații îl pot ajuta pe medic să știe dacă tratamentul este eficient sau dacă trebuie sa facă ajustări.

Cel mai adesea poți avea unul sau mai multe simptome:

 

Balonarea și excesul de gaze.

Constipația.

Diareea.

Arsuri la stomac.

Greață și vărsături.

Scaune cu sânge.

Dureri abdominale.

Programează-te acum
Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.