Câștigi timp

Acasă la tine

Siguranță

Ai flexibilitate

Câștigi timp

Acasă la tine

Siguranță

Ai flexibilitate

Administrare medicamente - Perfuzii & Injecții copii la domiciliu

Echipa de asistenții medicali TruMed administrează la domiciliu perfuzii, injecții, vaccinuri și tratament medicamentos prin intermediul unui nebulizator, utilizând echipamente medicale special concepute pentru copii.

Perfuzii

Perfuzii medicație (30 minute)
270 lei
Perfuzii medicație (60 minute)
500 lei

Injecții

Injecție intravenoasă
170 lei
Injecție intramusculară
130 lei
Injecție intradermică
130 lei
Injecție subcutanată
130 lei
Testare sensibilitate antibiotic
200 lei

Vaccin

Administrare vaccin
200 lei

Nebulizare

Medicație administrată prin nebulizator
200 lei

Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.

Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.

Iată ce spun pacienții

Recenzii primite pe Google

Evaluat cu 5 stele dintr-un total de 100 recenzii.

Recenzii primite pe Facebook

De ce să aleg serviciile de administrare a medicației la domiciliu pentru copilul meu?

În plus, beneficiezi de:

Întrebări adresate frecvent

injecții intravenoase (administrarea substanței medicamentoase direct în sistemul vascular, de obicei antibiotice)

injecții subcutanate (introducerea substanței medicamentoase în hipoderm, de obicei anticoagulat sau diferite substanțe recomandate în afecțiuni oncologice)

injecții intramusculare (introducerea substanței medicamentoase în țesutul muscular, de obicei substanţe coloidale sau soluţii izotone cristaline și uleioase) 

injecții intradermice (introducerea substanței medicamentoase în derm, cel mai frecvent se testează astfel sensibilitatea la antibiotice).

Orice tip de vaccin din schema de vaccinare recomandat de către medicul pediatru.

Orice tip de perfuzie recomandată de către medicul pediatru.

  • Pentru a face procedura cât mai confortabilă pentru cel mic și în condiții de maximă siguranță, echipa TruMed va utiliza un dispozitiv portabil de vizualizat vene, ce simplifică identificarea venelor cu ajutorul luminii infraroșii. Astfel, procedura decurge ușor, rapid și se evită înțeparea repetată a vasului de sânge.

Tratamentul este administrat de către asistenții medicali TruMed, la recomandarea medicului pediatru.

Da, administrarea medicației se va realiza întotdeauna doar la recomandarea scrisă a medicului pediatru.

 

De ce?

Fără o rețetă ștampilată și semnată de către medic nu poți achiziționa medicația. Totodată, consultarea medicului specialist verifică necesitatea injecției/perfuziei/ vaccinului și evită tratamentul “după ureche”, care deși este bine intenționat, poate avea efecte negative.

Actul medical semnat și ștampilat de către medicul pediatru și medicația ce urmează să fie administrată (toate fiolele sau seringa preumplută). Toate consumabilele necesare sunt puse la dispoziție de echipa TruMed și sunt incluse în tariful manoperei. Totodată, aparatura medicală de monitorizare a funcțiilor vitale (tensiometru, pulsoximetru, termometru etc.) va fi asigurată de noi.

 

Tratamentul ce urmează să fie administrat trebuie să fie ambalat în fiole, flacoane sau borcane cu conţinut steril. Pe recipient trebuie să fie specificat medicamentul, modul de administrare, concentraţia, cantitatea și termenul de valabilitate.

Actul medical semnat și ștampilat de către medicul pediatru și medicația ce urmează să fie administrată.

 

Toate consumabilele necesare sunt puse la dispoziție de către echipa TruMed și sunt incluse în tariful manoperei. Totodată, stativul medical ce permite administrarea confortabilă a perfuziei și aparatura medicală de monitorizare a funcțiilor vitale (tensiometru, pulsoximetru, termometru etc.) vor fi asigurate de noi.

Administrarea unei perfuzii poate dura de la 30 de minute, până la câteva ore, în funcție de timpul minim recomandat de către producător, dar și de către medicul pediatru.

Medicația ce urmează să fie administrată și de prezența medicului pediatru.

Da, de aceea echipa TruMed și medicul pediatru vor rămâne 10-15 minute după administrarea vaccinului pentru a se asigura că cel mic nu are nicio reacție alergică.

Actul medical semnat și ștampilat de către medicul pediatru, precum și medicația ce urmează să fie administrată. Aparatura medicală necesară va fi asigurată de către noi.

Doar în cazul administrării vaccinului. Excepție face administrarea vaccinului antigripal, care se poate realiza pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7-18 ani, fără a fi necesară și prezența medicului pediatru.

 

Pentru administrarea injecțiilor, a perfuziilor și a tratamentului prin intermediul nebulizatorului, nu este necesară prezența medicului pediatru.

Desigur, însă doar cu acordul părinților și în prezența medicului pediatru (în cazul vaccinării) și a persoanei împuternicite să asiste la procedura medicală.

Plata serviciului se face imediat după terminarea ședinței. Este disponibilă plata cash sau cu cardul, în baza căreia va fi eliberat bonul fiscal.

Echipa TruMed va fi prezentă la locație în ziua solicitării sau în următoarea zi. TruMed onorează solicitările la domiciliu în ordinea primirii lor.  

Apelând dispeceratul TruMed la *2112 sau completând formularul din pagina de contact, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 23:00.

Programează-te acum

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.