Cristina C

Dispecer

Obiectivul meu în fiecare conversație telefonică este să ascult și să înțeleg cât mai bine nevoia interlocutorului meu. „

Am absolvit Facultatea de Filosofie, specializarea Studii Europene. Timp de 7 ani am lucrat în domeniul ”customer care”, fapt ce m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de comunicare. 

 

Alături de TruMed am început o nouă etapă și am descoperit pasiunea mea pentru domeniul medical, iar cu ajutorul colegilor mei am învățat și continui să învăț, informațiile de care am nevoie pentru a-mi desfășura activitatea din dispecerat. Obiectivul meu în fiecare conversație telefonică este să ascult și să înțeleg cât mai bine nevoia interlocutorului meu. 

 

 

Cel mai mult apreciez la echipa TruMed faptul că suntem uniți, toleranți și ne sprijinim reciproc pentru a oferi servicii medicale la domiciliu la cele mai înalte standarde.

Mihai

Asistent medical generalist – Acreditat OAMGMAMR​
Comunicarea, organizarea și luarea deciziilor sub presiune le-am cultivat în practicarea acestor meseri și m-au ajutat și mă ajută în continuare în meseria mea de dispecer.
Scopul meu în echipa TruMed este de a asigura un traseu ușor pentru asistenți, rezultând într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru pacienți.

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate