Câștigi timp
Acasă la tine
Ești în siguranță
Ai flexibilitate
Câștigi timp
Acasă la tine
Ești în siguranță
Ai flexibilitate

Kinetoterapie bebeluși la domiciliu

(momentan indisponibil)

Serviciile de kinetoterapie sunt destinate oricarui bebeluș care are dificultăți cu abilitățile fizice sau celui sănătos pentru o dezvoltare armonioasă

Hidroterapie și masaj în cadă
290 lei
Kinetoterapie de recuperare
290 lei
Gimnastică medicală
290 lei
Masaj terapeutic
290 lei
Pachet: 9 ședințe + 1 Gratis

Pachetul se achită integral la prima ședință și este valabil 30 zile.

Dacă nu ai un plan de recuperare recomandat de către un medic specialist, poți opta acum pentru acest serviciu.

Un plan de recuperare kinetoterapeutic pentru dureri sau leziuni poate ajuta la reducerea nevoii de tratament medicamentos.

Programează-te acum la medicul specialist de recuperare medicală!

Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.
Iată ce spun pacienții
Recenzii primite pe Google
Evaluat cu 5 stele dintr-un total de 100 recenzii.
Recenzii primite pe Facebook
De ce să apelezi la TruMed
pentru terapie fizică bebeluși la domiciliu?
Ce așteptări poți avea de la noi?
Ce așteptări avem de la tine?
În plus, ai ...
Întrebări adresate frecvent
Kinetoterapia ajută adesea sugarii cu: Când un bebeluș are un tonus muscular scăzut Probleme de poziție ale piciorului (talipes pozițional și metatarsus adductus) Tulburarea din spectrul autismului Paralizie cerebrală Tulburare de coordonare a dezvoltării Sindromul Down Spina bifida Leziuni cerebrale dobândite Hipotonie Modificări ale formei capului (plagiocefalie, brahicefalie și scafocefalie) Distrofie musculară sau alte provocări neuromusculare Torticolis/Plagiocefalie Alte tulburări genetice

Un kinetoterapeut poate evalua tonusul muscular și face exerciții care să-l ajute să-și întărească musculatura, să-și progreseze mobilitatea și să se asigure că mușchii lui se dezvoltă simetric.

Aceste afecțiuni se numesc plagiocefalie și, respectiv, brahicefalie și sunt foarte frecvente! 

Deoarece oasele craniului bebelușului tău nu se închid până la vârsta de aproximativ 1 an, forma capului acestuia se schimbă dacă presiunea este constantă pe o parte a craniului.

Un kinetoterapeut poate ajuta la evaluarea mișcării gâtului bebelușului. Acesta face exerciții  și recomandări pentru a ajuta la reducerea presiunii asupra capului bebelusului.

Este posibil să observi  că bebelușul  întoarce capul ușor într-o parte, dar pare să opună rezistență  să se uite în cealaltă parte. 

Acest lucru este denumit de obicei torticolis și este adesea rezultatul poziționării intrauterine, care ar fi putut cauza scurtarea unei părți a mușchilor gâtului. Aceasta afectiune este deseori asociată și cu plagiocefalia.

Un kinetoterapeut este parte integrantă a gestionării torticolisului și va folosi atât întinderi, cât și exerciții de întărire pentru a corecta dezechilibrul.

Este important să ne amintim că există un spectru larg tipic pentru momentele în care bebelușii își ating reperele motorii. Ca atare, veți găsi diferite orientări înainte să vă îngrijorați. 

În general: dacă bebelușul nu tolerează timpul pe burtă până la 3 luni, nu stă așezat până la 9 luni, nu stă în picioare pana la  un an sau nu merge până la 18 luni, căutați un kinetoterapeut pentru o evaluare.

Un kinetoterapeut este un membru de bază al echipei de intervenție timpurie pentru bebelusul cu diagnostice congenitale, cum ar fi paralizia cerebrală, acondroplazia, Sindromul Down, Sindromul Pradar-Willi sau orice afecțiune care ar putea întârzia etapele motorii timpurii.

Nu e nevoie de trimiterea unui medic pentru a consulta un kinetoterapeut pediatru.

TruMed are în personal un kinetoterapeut pediatru, care are experiență în lucrul cu copii de la naștere până la 18 ani.

 Contactați-ne  dacă aveți întrebări sau dacă doriți doar mai multe informații.

Bebelușii care beneficiază de hidroterapie s-au dovedit a fi capabili să învețe să meargă mai repede, deoarece mușchii picioarelor lor sunt mai antrenați în comparație cu cei care nu primesc acest tip de terapie.

Experții cred că atunci când copiii bat cu piciorul în apă, valurile de apă îi vor stimula să-și antreneze abilitățile de echilibru și coordonare. 

Programează-te acum
Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.

Mihai

Asistent medical generalist – Acreditat OAMGMAMR​
Comunicarea, organizarea și luarea deciziilor sub presiune le-am cultivat în practicarea acestor meseri și m-au ajutat și mă ajută în continuare în meseria mea de dispecer.
Scopul meu în echipa TruMed este de a asigura un traseu ușor pentru asistenți, rezultând într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru pacienți.

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate