Câștigi timp
Ai flexibilitate
Acasă la tine
Ești în siguranță
Ai intimitate
Calitate
Câștigi
timp
Ai
flexibilitate
Acasă
la tine
Ești în
siguranță
Ai
intimitate
Calitate

Montare sondă urinară la domiciliu

Sondă urinară - oferită de asistenți medicali specialiști la domiciliu, din grija față de oameni

Montare sondă vezicală
Montare sondă urinară
240 lei
Verificare sondă urinară
200 lei
Extragere sondă urinară
120 lei
Spălătura vezicii urinare
Spălătura vezicii urinare
210 lei
montare sonda urinara la domiciliu - trumed.ro”
Tarifele sunt valabile pentru serviciile prestate în municipiul București.
Deplasarea în județul Ilfov implică un cost adițional.​

Montare sondă urinară la domiciliu - serviciu realizat în confortul casei tale

Montarea sondei urinare la domiciliu se poate realiza în scop explorator sau terapeutic, după efectuarea unei consultații de urologie acasă, stabilindu-se că o astfel de procedură este necesară. La TruMed vei găsi o multitudine de servicii de acest gen, care pot fi efectuate în confortul casei tale, inclusiv perfuzii premium acasă, dar și multe alte procedee și intervenții utile, efectuate cu maximă atenție și competență.

Schimbare de sondă urinară la domiciliu - o intervenție utilă în multe situații

 Montarea și extragerea de sondă urinară la domiciliu poate fi necesară în mai multe situații. De exemplu, schimbarea de sondă urinară la domiciliu în București se poate realiza după administrarea de perfuzii de medicație la domiciliu, pentru a asigura eliminarea lichidului în exces de către pacientul cu afectare urinară. Desigur, se va realiza și verificarea sondei urinare la domiciliu, în așa fel încât dispozitivul să fie montat corect și să nu afecteze uretra. În plus, spălătura vezicii urinare la domiciliu trebuie efectuată cu mare atenție și respectând igiena, pentru a preveni infecțiile și alte complicații. Montarea sondei urinare la domiciliu se poate realiza și la pacienții care au efectuat o recoltare de analize la domiciliu și ale căror rezultate arată că există o afecțiune renală.

 

 Ai posibilitatea de a beneficia de tratament realizat în completă siguranță, de către medici și asistenți bine pregătiți. Nu ezita să ai încredere în TruMed!

Servicii care te-ar putea interesa

„A fi curat și a avea un aspect îngrijit poate oferi pacienților o nouă perspectivă asupra bolii și poate ajuta la creșterea stimei de sine.”

 

Procedură realizată în intimitatea și confortului casei tale, în condiții optime, conform procedurilor medicale olandeze.

Medicii noștri de Medicină Internă tratează afecțiuni interne la adulți, adresând întrebări pentru clarificare a istoricului medical.

TRUMED aduce investigația medicală acasă, economisind timpul și disconfortul deplasării la o clinică sau centru de diagnosticare.

Realizat de asistenți medicali calificați în tratamentul escarelor, folosind consumabile personalizate.

Realizată de asistenți medicali specializați în recoltări, utilizând un dispozitiv de vizualizare a venelor cu lumini infraroșii.

Asistenții medicali TruMed vor utiliza un dispozitiv portabil de vizualizat vene, ce simplifică identificarea venelor cu ajutorul luminii infraroșii.

Pacienții au posibilitatea de a primi tratamentele sau chiar vaccinurile de care au nevoie, în propria locuință, sub supravegherea personalului medical calificat.

Programează-te acum​

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in urmatoarele 8 ore.
Ce spun pacienții despre noi

5.0 / 5 din 59 Recenzii

Montare sondă urinară la domiciliu, la un preț accesibil!

Sonda urinară este un tub care se introduce prin vezică, în uretră și se utilizează cu scopul de a goli vezica urinară și de a colecta urina într-o pungă de drenaj.

 

Acest procedeu este recomandat atât în procesul de diagnosticare, cât și celor care întâmpină probleme urinare, din diverse cauze (precum pacienții care suferă de incontinență urinară,  afecțiuni renale, retenție urinară și alte tipuri de afecțiuni).

 

Pentru o gestionare comodă și eficientă, oferim, de asemenea, servicii specializate de montare și schimbare a pungii urinare la domiciliu. Dacă vrei să optezi pentru această variantă, apelează cu încredere la echipa noastră de profesioniști

 

La TRUMED vei găsi o multitudine de servicii de acest gen, care pot fi efectuate în confortul casei tale – perfuzii premium acasă, perfuzii cu medicație la domiciliu, consultație de urologie acasă, recoltare de analize la domiciliu și alte procedee și intervenții utile.

Schimbare sondă urinară la domiciliu, în București și Ilfov!

Dacă vrei să optezi pentru un serviciu de montare sau de schimbat o sondă urinară la domiciliu, în București sau în Ilfov, poți apela dispeceratul sau poți completa formularul de contact existent pe site-ul nostru.

 

Toate procedurile vor fi efectuate de către specialiști competenți, iar tehnicile folosite au scopul de a minimiza disconfortul resimțit.

 

De asemenea, personalul medical îți va pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege procedura și pentru a afla ce vei avea de făcut în continuare.

 

Prin urmare, alege cu încredere serviciile noastre!

Ce asteptari pot avea de la TRUMED?
Ce asteptari avem de la tine?
Ce asteptari avem de la tine?
Întrebari adresate frecvent
Manevra de golire a vezicii urinare cu ajutorul unei sonde.
în scop explorator, pentru recoltarea unei cantități de urină în vederea examenelor de laborator.

în scop terapeutic, pentru evacuarea conținutului vezicii atunci când aceasta nu se face în mod spontan sau pentru executarea unor procedee terapeutice prin sondă.
Persoanele calificate. Asistenții medicali TruMed sunt specializați în montarea sondei urinare la domiciliu, respectând riguros măsurile de asepsie.

Pentru o îngrijire corectă și completă, recomandăm parcurgerea următorilor pași:

 

Igienizarea locală a organelor genitale folosind un săpun cu PH neutru și apă. În cazul persoanelor imobilizate recomandăm utilizarea spumei MolyCare și a șervețelelor umede.

 

Curățarea sondei la exterior, pe o porțiune de 6 – 7 cm de la meatul urinar. Igienizarea se face de la meatul urinar în jos, cu ajutorul unor comprese sterile îmbibate în ser fiziologic.

 

Evaluarea simptomelor locale și generale. Se analizează regiunea (să nu apară roșeață) și se întreabă pacientul dacă simte un disconfort la nivelul regiunii (usturime, durere etc.).

 

Menținerea permeabilității tubulaturii. Pentru ca urina să circule în mod optim este necesar ca punga să se afle mereu sub nivelul vezicii urinare, iar sonda și tuburile atașate să nu fie presate.

 

Dacă persoana pe care o îngrijiți se poate deplasa la toaletă pentru eliminarea scaunului sau se poate plimba prin casă sau chiar afară, fixați riguros punga de urină pe coapsă sau pe gambă.

 

Golirea pungii de urină se face de fiecare dată când este necesar (la umplerea pungii). În timpul golirii recomandăm ca punga să se afle sub nivelul vezicii urinare, pentru a evita ca urina să se întoarcă în vezica urinară. Nu uitați să pensați sonda vezicală înainte de detașarea pungii de urină.

 

Analizarea urinii: cantitatea zilnică, culoare, transparență etc.

 

Urina are o culoare galbenă, deschisă, atunci când se consumă o cantitate mai mare de lichide și mai închisă când se consumă o cantitate mai mică de lichide.

 

Dacă aspectul urinii se modifică mult, devine roșiatică, foarte închisă la culoare (ca berea brună), devine tulbure sau cantitatea eliminată într-o zi scade foarte mult sau crește foarte mult independent de cantitatea de lichide consumată, recomandăm contactarea de urgență medicului de familie sau a medicului specialist.

 

Asigurarea unei alimentații echilibrate, compatibilă afecțiunii, vârstei, sexului și activității persoanei îngrijite.

Este recomandat consumul de apă, ceaiuri și sucuri de fructe naturale.

 

Staza urinii în vezica urinară și consumul relativ mic de lichide predispune la formarea calculilor (pietrelor) în vezică. Prin urmare, recomandăm ca persoanele cu sondă urinară permanentă să consume cu aproximativ 500 ml mai multe lichide. Recomandarea este valabilă exclusiv pentru pacienții care nu au afecțiuni care să interzică consumul mare de lichide (HTA, AVC hemoragic în trecut, boli de rinichi sau alte afecțiuni care se asociază cu reținerea de lichide).

 

După 10 zile de utilizare, atunci când se observă prelingerea urinii pe lângă sonda vezicală sau după 21 de zile, când totul decurge normal.
un cateter ce nu a fost înlocuit 21 – 25 zile, asociat cu o igienă locală precară, poate cauza infecții ale tractului urinar inferior.

introducerea și îndepărtarea cateterului poate fi o experiență dureroasă. Pentru prevenirea durerii, asistenții medicali TruMed administrează un anestezic topic.

activitatea sexuală este un factor de risc în cazul femeilor cateterizate, deoarece poate conduce către dezvoltarea unei infecțiii urinare.
Apelând dispeceratul TruMed sau completând formularul din pagina de contact, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 22:00.
Echipa TruMed va fi prezentă la locație în ziua solicitării sau în următoarea zi. TruMed onorează solicitările la domiciliu în ordinea primirii lor.   Dacă contextul solicitării este unul în care este nevoie de asistență urgentă, recomandăm apelarea la 112.
Manevra de golire a vezicii urinare cu ajutorul unei sonde.
în scop explorator, pentru recoltarea unei cantități de urină în vederea examenelor de laborator.

în scop terapeutic, pentru evacuarea conținutului vezicii atunci când aceasta nu se face în mod spontan sau pentru executarea unor procedee terapeutice prin sondă.
După 10 zile de utilizare, atunci când se observă prelingerea urinii pe lângă sonda vezicală sau după 21 de zile, când totul decurge normal.
Persoanele calificate. Asistenții medicali TruMed sunt specializați în montarea sondei urinare la domiciliu, respectând riguros măsurile de asepsie.
Pentru o îngrijire corectă și completă, recomandăm parcurgerea următorilor pași:   Igienizarea locală a organelor genitale folosind un săpun cu PH neutru și apă. În cazul persoanelor imobilizate recomandăm utilizarea spumei MolyCare și a șervețelelor umede.   Curățarea sondei la exterior, pe o porțiune de 6 – 7 cm de la meatul urinar. Igienizarea se face de la meatul urinar în jos, cu ajutorul unor comprese sterile îmbibate în ser fiziologic.   Evaluarea simptomelor locale și generale. Se analizează regiunea (să nu apară roșeață) și se întreabă pacientul dacă simte un disconfort la nivelul regiunii (usturime, durere etc.).   Menținerea permeabilității tubulaturii. Pentru ca urina să circule în mod optim este necesar ca punga să se afle mereu sub nivelul vezicii urinare, iar sonda și tuburile atașate să nu fie presate.   Dacă persoana pe care o îngrijiți se poate deplasa la toaletă pentru eliminarea scaunului sau se poate plimba prin casă sau chiar afară, fixați riguros punga de urină pe coapsă sau pe gambă.   Golirea pungii de urină se face de fiecare dată când este necesar (la umplerea pungii). În timpul golirii recomandăm ca punga să se afle sub nivelul vezicii urinare, pentru a evita ca urina să se întoarcă în vezica urinară. Nu uitați să pensați sonda vezicală înainte de detașarea pungii de urină.   Analizarea urinii: cantitatea zilnică, culoare, transparență etc.   Urina are o culoare galbenă, deschisă, atunci când se consumă o cantitate mai mare de lichide și mai închisă când se consumă o cantitate mai mică de lichide.   Dacă aspectul urinii se modifică mult, devine roșiatică, foarte închisă la culoare (ca berea brună), devine tulbure sau cantitatea eliminată într-o zi scade foarte mult sau crește foarte mult independent de cantitatea de lichide consumată, recomandăm contactarea de urgență medicului de familie sau a medicului specialist.   Asigurarea unei alimentații echilibrate, compatibilă afecțiunii, vârstei, sexului și activității persoanei îngrijite. Este recomandat consumul de apă, ceaiuri și sucuri de fructe naturale.   Staza urinii în vezica urinară și consumul relativ mic de lichide predispune la formarea calculilor (pietrelor) în vezică. Prin urmare, recomandăm ca persoanele cu sondă urinară permanentă să consume cu aproximativ 500 ml mai multe lichide. Recomandarea este valabilă exclusiv pentru pacienții care nu au afecțiuni care să interzică consumul mare de lichide (HTA, AVC hemoragic în trecut, boli de rinichi sau alte afecțiuni care se asociază cu reținerea de lichide).  
un cateter ce nu a fost înlocuit 21 – 25 zile, asociat cu o igienă locală precară, poate cauza infecții ale tractului urinar inferior. introducerea și îndepărtarea cateterului poate fi o experiență dureroasă. Pentru prevenirea durerii, asistenții medicali TruMed administrează un anestezic topic. activitatea sexuală este un factor de risc în cazul femeilor cateterizate, deoarece poate conduce către dezvoltarea unei infecțiii urinare.
Apelând dispeceratul TruMed sau completând formularul din pagina de contact, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 22:00.
Echipa TruMed va fi prezentă la locație în ziua solicitării sau în următoarea zi. TruMed onorează solicitările la domiciliu în ordinea primirii lor.   Dacă contextul solicitării este unul în care este nevoie de asistență urgentă, recomandăm apelarea la 112.
Articole recomandate
Autorizatii

De ce să apelezi la TruMed pentru montarea sondei urinare la domiciliu?

În plus,

Mihai

Asistent medical generalist – Acreditat OAMGMAMR​
Comunicarea, organizarea și luarea deciziilor sub presiune le-am cultivat în practicarea acestor meseri și m-au ajutat și mă ajută în continuare în meseria mea de dispecer.
Scopul meu în echipa TruMed este de a asigura un traseu ușor pentru asistenți, rezultând într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru pacienți.

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate