Îngrijire Medicală la domiciliu

Destinate persoanelor de orice vârstă care au nevoie de îngrijiri medicale

Ce rol au serviciile de Îngrijire Medicală?

Noi credem că bunăstarea fiecăruia dintre pacienți începe cu capacitatea noastră de a oferi serviciile necesare în siguranța și confortul propriei case.

Cine poate beneficia de serviciile noastre?

De ce să alegi serviciile
de Îngrijiri Medicale TruMed?
Beneficii generale servicii Îngrijiri Medicale
Iată ce spun pacienții
Recenzii primite pe Google

Evaluat cu 5 stele dintr-un total de 89 recenzii.

 • Profesionalism, grija, empatie si multa rabdare!

  Ana-Maria Tudose Avatar
  Ana-Maria Tudose
  04/01/2022

  Imi face placere sa impartasesc experienta pozitiva in colaborarea mea cu Ambulanta Trumed.
  De trei ori am avut nevoie de transport pacient de la domiciliu la clinica si retur.
  M.a surprins promptitudinea cu care au raspuns apelulului meu la orice ora si in orice zi! Profesionalismul lor, incepand cu preluarea comenzii de catre dispecer, prelucrarea rapida a datelor, evaluarea corecta a situatiei, precizia raspunsului in legatura cu orice aspect: ora, calcul timp de deplasare, pret sunt atribute care nu se regasesc chiar la toate firmele! Inainte de ora stabilita, dispecerul m.a anuntat ca masina este pe drum si va sosi la...
  Citește tot

  Ligia Pana Avatar
  Ligia Pana
  19/07/2021

  Mama mea este imobilizata la pat dupa operatie. Am apelat la TruMed cu o probleme mai delicata, abordata cu multa seriozitate de echipa! Mii de multumiri acestor oameni minunati care au dat dovada de promptitudine, suflet si profesionalism! II recomand din toata inima!

  Daniela F. Avatar
  Daniela F.
  12/07/2021

  Este o clinica de de încredere cu adevărați profesioniști în domeniu medical. Chiar se merita sa apelelati la serviciile lor și cele 5 stele sunt prea puține la care ar merita.

  eu eugen Avatar
  eu eugen
  02/07/2021

  Sa dai de oameni cărora încă le pasa sa te faci bine, care iti explica exact ce si cum, indiferent de situație, e ceva care iti mai da puțină speranță. Oamenii se grăbeau cu mine, dar tot au avut grija cu răul meu de mașină. Mulțumesc Alexandru pentru transportul oferit!

  State Alina Elena Avatar
  State Alina Elena
  01/07/2021

  Sunteți o echipa extraordinară! Cuvintele sunt prea puține că sa va pot mulțumi pentru ajutorul primit! Azi noapte ați făcut un copil ale cărui zile sunt numărate, foarte fericit. Când își pierduse orice speranță ca va mai ajunge să își vadă casa, ați fost langa noi in miez de noapte, extrajob, absolut voluntar, gratis, cu profesionalism și mult suflet! Voi povesti tuturor, cum este ca, din întâmplare să cunoști oameni cu suflet mare, care fac lucruri minunate, careau identificat problema doar din doua cuvinte și o privire, care s-auoferit voluntar sa ajute și și-au dus misiunea până la capăt cu... Citește tot

  Tania Precup Avatar
  Tania Precup
  01/07/2021
 • Mulțumesc TruMed in special Roxanei care are cea mai ușoară mâna nu am simțit nimic cu toate ca am fobie de recoltare , prezenta ei te liniștește instant .????❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Princess Lassie Avatar
  Princess Lassie
  24/06/2021

  Eu si mama va multumim inca o data pentru ajutor.
  Serviciile oferite sunt excelente, oferite cu grija, atentie si profesionalism.
  Va dorim toate cele bune. Continuati sa aveti grija de oameni asa cum ati si facut-o pana acum.
  Multumesc,
  Ciprian Cioranu

  Ciprian Cioranu Avatar
  Ciprian Cioranu
  05/06/2021

  Dupa ce m-am lovit de birocratia si mania programarilor din sistemul sanitar, aflu de la un prieten de existenta TruMed. Sun, desi era 22.40 si ce credeti... in 15 minute au fost la mine acasa, au recoltat probele de sange, iar a doua zi am avut rezultatele.
  Minunati. Recomand cu incredere !

  Stratan Elena Avatar
  Stratan Elena
  21/05/2021

  Vreau sa felicit echipa TruMed pentru profesionalismul si rapiditatea serviciilor. Pe scurt, desi era o ora tarzie, de la apelul in callcenter, in maxim 15 minute a sosit echipa care s-a comportat exemplar, cu mult profesionalism, caldura si empatie.
  Asa da !
  Cu respect, Morea Marius.

  Marius M Avatar
  Marius M
  20/05/2021

  Am apelat la serviciile Trumed pentru mama mea, care avea febra mare in weekend. Doamna din dispecerat a fost foarte amabila si si-a mobilizat colegii foarte repede, care la ora 19:30 duminica au recoltat sange venos si proba test PCR. Mentionez ca luni dimineata pana in ora 8:00 aveam deja rezultatele pe mail. Datorita lor medicul a putut pune diagnosticul de infectie bacteriana si astfel s-a putut incepe tratamentul. Multumim pentru ajutor!

  Mihai Maximiuc Avatar
  Mihai Maximiuc
  19/05/2021

  I-am descoperit in contextul unui moment in care fiind sub un anume tratament m-am speriat si aveam nevoie de o hemoleucograma in primul rand. Era intr-o duminica dupa pranz si nu aveam unde sa le fac, trebuia sa astept pana a doua zi, sa imi iau o zi de concediu. Sunt minunati! Prompti. In maxim 2 ore aveam analizele recoltate. Echipament corespunzator. Primii care au pus botosei la intrarea in apartament. Fara cozi, fara asteptare, in confortul casei. De acum analizele le voi face doar prin ei. Atat de frumos au vorbit toti, de la call center, la asistenti! Va... Citește tot

  Irina Stefu Avatar
  Irina Stefu
  16/05/2021
 • Cei mai prompti ! Servicii de calitate, nu am ce sa le reprosez

  Diandra Predescu Avatar
  Diandra Predescu
  18/04/2021

  Bună seara,Am avut o experienta plăcută cu echipa TruMed pe care as dori sa o prezint.Am avut probleme de sănătate cu mama ( menționez ca este nedeplasabila) și cautam cu disperare un medic gastroenterolog care sa se poată deplasa la domiciliu.Am încercat la fel de fel de policlinici private foarte cunoscute in speranța că vi găsi, dar am rămas neplacut surprinsa sa aflu ca nu exista medici care vor sa se deplaseze la domiciliu.Am cautat pe net și am găsit centru medical TruMed despre care nu știam nimic, dar la care am apelat, iar in câteva ore a venit... Citește tot

  Nayan Rannia Avatar
  Nayan Rannia
  18/04/2021

  Am beneficiat recent de serviciile TruMed,servicii medicale de înaltă calitate,profesionale,cu multa amabilitate,corectitudine,punctualitate.Doresc sa multumesc si sa felicit echipa TruMed. In nobila lor misiune sa fie mereu la înălțime.

  Rodica Teodora Avatar
  Rodica Teodora
  08/04/2021

  Multumit de serviciile oferite

  Michelle Michelle Avatar
  Michelle Michelle
  25/02/2021

  Gabriela Frant Avatar
  Gabriela Frant
  25/02/2021

  Foarte multumita de promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. Sa o tineti tot asa. Felicitari, TruMed.

  Sanziana Iordache Avatar
  Sanziana Iordache
  25/02/2021
 • Profesioniști, amabili, săritori, genul de echipa care găsește soluții și dorește, în mod real, sa ofere ajutor. Au recoltat sânge pentru analize într-o zi de SÂMBĂTA și, în aceeași seara, am avut rezultatele. Recomand cu toată căldură! O experienta mult mai buna decât cea de la Regina Maria/ Puls care din păcate sunt primele opțiuni ce figurează pe Google. TruMed, jos pălăria! Sunteți top!

  Roxana Popa Avatar
  Roxana Popa
  21/02/2021

  Promptitudine, profesionalism si compasiunee fata de pacient.

  Monica Iancu Avatar
  Monica Iancu
  25/01/2021

  Profesionalism, seriozitate, promptitudine și omenie. Merg pentru recoltare analize si tratament inclusiv la persoanele infectate cu noul Coronavirus.Am beneficiat de serviciile lor și îi recomand din toată inima. Mulțumesc TruMed!

  Flory Clotaru Avatar
  Flory Clotaru
  25/01/2021

  Cristian Boboc Avatar
  Cristian Boboc
  25/01/2021

  Profesionalism o echipa super bună!. Recomand cu incredere !

  Daniela Manolescu Avatar
  Daniela Manolescu
  25/12/2020

  Am fost plăcut surprinsă de serviciile celor de la TruMed. Personalul este profesionist, empatic și săritor, ajutându-te cu orice informație ai nevoie și fiind la dispoziția ta. În plus, sunt foarte promți și rapizi. Recomand cu drag!

  Alexandra Sandu Avatar
  Alexandra Sandu
  25/12/2020
 • Gulcan Turan Avatar
  Gulcan Turan
  25/12/2020

  "Dar dumneavoastra locuiti in Romania sau in afara?" Mi-a fost spus de catre directoarea caminului unde e internata bunica mea, atunci cand (de-a dreptul desprins de realitate se pare), vineri seara la 18 am dorit sa chem o ambulanta pentru recoltarea unor analize. Traiesc in Romania, dar nu m-am mai lovit de asta. Aparent - e aproape imposibil sa obtii analize "la domiciliu" in Romania, chiar daca banii nu sunt o problema :). Si dupa 10 telefoane, chiar parea imposibil. Din fericire, am nimerit peste reclama lui Trumed si in 2h am avut recoltarea iar sambata la 9 dimineata deja... Citește tot

  Lucian Obrocea Avatar
  Lucian Obrocea
  19/12/2020

  Servicii și dotare ireproșabile, plus empatie și răbdare deosebită. Toată stima!

  Simona Bocaneala Avatar
  Simona Bocaneala
  25/08/2020

  Nu am decat cuvinte de recunostiinta si apreciere la adresa personalului TruMed. Acum in perioada pandemiei, cu ajutorul Dansilor am reusit sa-l insanatosim pe Bunicul meu in varsta de 96 de ani la domiciliu! Pe langa profesionalism exceptional, rabdare si o deosebita putere de motivare, au pus si foarte mult suflet! Chiar sunt formidabili! Le multumesc mult!

  Laura Sonea Avatar
  Laura Sonea
  25/07/2020

  O echipa adevărată de profesioniști.Vă mulțumesc!

  NinjaHyper Junior Avatar
  NinjaHyper Junior
  25/06/2020

  marian zamfi Avatar
  marian zamfi
  25/06/2020
Iată ce spun pacienții
Recenzii primite pe Google

Evaluat cu 5 stele dintr-un total de 89 recenzii.

 • Profesionalism, grija, empatie si multa rabdare!

  Ana-Maria Tudose Avatar
  Ana-Maria Tudose
  04/01/2022

  Imi face placere sa impartasesc experienta pozitiva in colaborarea mea cu Ambulanta Trumed.
  De trei ori am avut nevoie de transport pacient de la domiciliu la clinica si retur.
  M.a surprins promptitudinea cu care au raspuns apelulului meu la orice ora si in orice zi! Profesionalismul lor, incepand cu preluarea comenzii de catre dispecer, prelucrarea rapida a datelor, evaluarea corecta a situatiei, precizia raspunsului in legatura cu orice aspect: ora, calcul timp de deplasare, pret sunt atribute care nu se regasesc chiar la toate firmele! Inainte de ora stabilita, dispecerul m.a anuntat ca masina este pe drum si va sosi la...
  Citește tot

  Ligia Pana Avatar
  Ligia Pana
  19/07/2021

  Mama mea este imobilizata la pat dupa operatie. Am apelat la TruMed cu o probleme mai delicata, abordata cu multa seriozitate de echipa! Mii de multumiri acestor oameni minunati care au dat dovada de promptitudine, suflet si profesionalism! II recomand din toata inima!

  Daniela F. Avatar
  Daniela F.
  12/07/2021

  Este o clinica de de încredere cu adevărați profesioniști în domeniu medical. Chiar se merita sa apelelati la serviciile lor și cele 5 stele sunt prea puține la care ar merita.

  eu eugen Avatar
  eu eugen
  02/07/2021

  Sa dai de oameni cărora încă le pasa sa te faci bine, care iti explica exact ce si cum, indiferent de situație, e ceva care iti mai da puțină speranță. Oamenii se grăbeau cu mine, dar tot au avut grija cu răul meu de mașină. Mulțumesc Alexandru pentru transportul oferit!

  State Alina Elena Avatar
  State Alina Elena
  01/07/2021

  Sunteți o echipa extraordinară! Cuvintele sunt prea puține că sa va pot mulțumi pentru ajutorul primit! Azi noapte ați făcut un copil ale cărui zile sunt numărate, foarte fericit. Când își pierduse orice speranță ca va mai ajunge să își vadă casa, ați fost langa noi in miez de noapte, extrajob, absolut voluntar, gratis, cu profesionalism și mult suflet! Voi povesti tuturor, cum este ca, din întâmplare să cunoști oameni cu suflet mare, care fac lucruri minunate, careau identificat problema doar din doua cuvinte și o privire, care s-auoferit voluntar sa ajute și și-au dus misiunea până la capăt cu... Citește tot

  Tania Precup Avatar
  Tania Precup
  01/07/2021
 • Mulțumesc TruMed in special Roxanei care are cea mai ușoară mâna nu am simțit nimic cu toate ca am fobie de recoltare , prezenta ei te liniștește instant .????❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Princess Lassie Avatar
  Princess Lassie
  24/06/2021

  Eu si mama va multumim inca o data pentru ajutor.
  Serviciile oferite sunt excelente, oferite cu grija, atentie si profesionalism.
  Va dorim toate cele bune. Continuati sa aveti grija de oameni asa cum ati si facut-o pana acum.
  Multumesc,
  Ciprian Cioranu

  Ciprian Cioranu Avatar
  Ciprian Cioranu
  05/06/2021

  Dupa ce m-am lovit de birocratia si mania programarilor din sistemul sanitar, aflu de la un prieten de existenta TruMed. Sun, desi era 22.40 si ce credeti... in 15 minute au fost la mine acasa, au recoltat probele de sange, iar a doua zi am avut rezultatele.
  Minunati. Recomand cu incredere !

  Stratan Elena Avatar
  Stratan Elena
  21/05/2021

  Vreau sa felicit echipa TruMed pentru profesionalismul si rapiditatea serviciilor. Pe scurt, desi era o ora tarzie, de la apelul in callcenter, in maxim 15 minute a sosit echipa care s-a comportat exemplar, cu mult profesionalism, caldura si empatie.
  Asa da !
  Cu respect, Morea Marius.

  Marius M Avatar
  Marius M
  20/05/2021

  Am apelat la serviciile Trumed pentru mama mea, care avea febra mare in weekend. Doamna din dispecerat a fost foarte amabila si si-a mobilizat colegii foarte repede, care la ora 19:30 duminica au recoltat sange venos si proba test PCR. Mentionez ca luni dimineata pana in ora 8:00 aveam deja rezultatele pe mail. Datorita lor medicul a putut pune diagnosticul de infectie bacteriana si astfel s-a putut incepe tratamentul. Multumim pentru ajutor!

  Mihai Maximiuc Avatar
  Mihai Maximiuc
  19/05/2021

  I-am descoperit in contextul unui moment in care fiind sub un anume tratament m-am speriat si aveam nevoie de o hemoleucograma in primul rand. Era intr-o duminica dupa pranz si nu aveam unde sa le fac, trebuia sa astept pana a doua zi, sa imi iau o zi de concediu. Sunt minunati! Prompti. In maxim 2 ore aveam analizele recoltate. Echipament corespunzator. Primii care au pus botosei la intrarea in apartament. Fara cozi, fara asteptare, in confortul casei. De acum analizele le voi face doar prin ei. Atat de frumos au vorbit toti, de la call center, la asistenti! Va... Citește tot

  Irina Stefu Avatar
  Irina Stefu
  16/05/2021
 • Cei mai prompti ! Servicii de calitate, nu am ce sa le reprosez

  Diandra Predescu Avatar
  Diandra Predescu
  18/04/2021

  Bună seara,Am avut o experienta plăcută cu echipa TruMed pe care as dori sa o prezint.Am avut probleme de sănătate cu mama ( menționez ca este nedeplasabila) și cautam cu disperare un medic gastroenterolog care sa se poată deplasa la domiciliu.Am încercat la fel de fel de policlinici private foarte cunoscute in speranța că vi găsi, dar am rămas neplacut surprinsa sa aflu ca nu exista medici care vor sa se deplaseze la domiciliu.Am cautat pe net și am găsit centru medical TruMed despre care nu știam nimic, dar la care am apelat, iar in câteva ore a venit... Citește tot

  Nayan Rannia Avatar
  Nayan Rannia
  18/04/2021

  Am beneficiat recent de serviciile TruMed,servicii medicale de înaltă calitate,profesionale,cu multa amabilitate,corectitudine,punctualitate.Doresc sa multumesc si sa felicit echipa TruMed. In nobila lor misiune sa fie mereu la înălțime.

  Rodica Teodora Avatar
  Rodica Teodora
  08/04/2021

  Multumit de serviciile oferite

  Michelle Michelle Avatar
  Michelle Michelle
  25/02/2021

  Foarte multumita de promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. Sa o tineti tot asa. Felicitari, TruMed.

  Sanziana Iordache Avatar
  Sanziana Iordache
  25/02/2021

  Gabriela Frant Avatar
  Gabriela Frant
  25/02/2021
 • Profesioniști, amabili, săritori, genul de echipa care găsește soluții și dorește, în mod real, sa ofere ajutor. Au recoltat sânge pentru analize într-o zi de SÂMBĂTA și, în aceeași seara, am avut rezultatele. Recomand cu toată căldură! O experienta mult mai buna decât cea de la Regina Maria/ Puls care din păcate sunt primele opțiuni ce figurează pe Google. TruMed, jos pălăria! Sunteți top!

  Roxana Popa Avatar
  Roxana Popa
  21/02/2021

  Cristian Boboc Avatar
  Cristian Boboc
  25/01/2021

  Promptitudine, profesionalism si compasiunee fata de pacient.

  Monica Iancu Avatar
  Monica Iancu
  25/01/2021

  Profesionalism, seriozitate, promptitudine și omenie. Merg pentru recoltare analize si tratament inclusiv la persoanele infectate cu noul Coronavirus.Am beneficiat de serviciile lor și îi recomand din toată inima. Mulțumesc TruMed!

  Flory Clotaru Avatar
  Flory Clotaru
  25/01/2021

  Profesionalism o echipa super bună!. Recomand cu incredere !

  Daniela Manolescu Avatar
  Daniela Manolescu
  25/12/2020

  Am fost plăcut surprinsă de serviciile celor de la TruMed. Personalul este profesionist, empatic și săritor, ajutându-te cu orice informație ai nevoie și fiind la dispoziția ta. În plus, sunt foarte promți și rapizi. Recomand cu drag!

  Alexandra Sandu Avatar
  Alexandra Sandu
  25/12/2020
 • Gulcan Turan Avatar
  Gulcan Turan
  25/12/2020

  "Dar dumneavoastra locuiti in Romania sau in afara?" Mi-a fost spus de catre directoarea caminului unde e internata bunica mea, atunci cand (de-a dreptul desprins de realitate se pare), vineri seara la 18 am dorit sa chem o ambulanta pentru recoltarea unor analize. Traiesc in Romania, dar nu m-am mai lovit de asta. Aparent - e aproape imposibil sa obtii analize "la domiciliu" in Romania, chiar daca banii nu sunt o problema :). Si dupa 10 telefoane, chiar parea imposibil. Din fericire, am nimerit peste reclama lui Trumed si in 2h am avut recoltarea iar sambata la 9 dimineata deja... Citește tot

  Lucian Obrocea Avatar
  Lucian Obrocea
  19/12/2020

  Servicii și dotare ireproșabile, plus empatie și răbdare deosebită. Toată stima!

  Simona Bocaneala Avatar
  Simona Bocaneala
  25/08/2020

  Nu am decat cuvinte de recunostiinta si apreciere la adresa personalului TruMed. Acum in perioada pandemiei, cu ajutorul Dansilor am reusit sa-l insanatosim pe Bunicul meu in varsta de 96 de ani la domiciliu! Pe langa profesionalism exceptional, rabdare si o deosebita putere de motivare, au pus si foarte mult suflet! Chiar sunt formidabili! Le multumesc mult!

  Laura Sonea Avatar
  Laura Sonea
  25/07/2020

  Am apelat la Trumed dupa o experienta neplacuta cu o ambulanta privata, avand nevoie sa schimbam o sonda urinara unei rude, aceasta fiind montata gresit de catre medicul ambulantei. Pe langa faptul ca raspunsul asistentilor Trumed a fost unul promt, serviciul medical a fost prestat cu profesionalism, dedicatie si respect pentru pacient.Va multumesc ca existati!

  Simona Boanta Avatar
  Simona Boanta
  25/06/2020

  marian zamfi Avatar
  marian zamfi
  25/06/2020
Intră în contact cu noi

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate