Alexandru R

Asistent medical generalist
Acreditat OAMGMAMR

„Principalul scop al echipei noastre este acela de a lua în considerare fiecare nevoie medicală, atât a pacientului cât și a aparținătorului, pentru a vă oferi atât asistență în domeniu cât și siguranța că sunteți pe mâini bune.”

În 2016 am absolvit Școala postliceală sanitară “Doctor Luca”- Brăila, dar convingerea absolută asupra deciziei de a urma această cale profesională a intervenit în momentul în care am interacționat în mod direct cu primul pacient. Atunci, am înțeles pe deplin faptul că datoria primordială a Asistentului Medical, este aceea de a facilita o bună desfășurare a practicii Medicului Curant și de a diminua disconfortul pacientului prin buna gestiune complexității pe care îngrijirea medicală o impune. 

 

 

În timpul practicii medicale m-am perfecționat în domeniul, dar și în acordarea asistenței medicale de urgență. Sunt mereu pregătit să evaluez și să iau decizile corecte în situații neașteptate pentru a asigura cea mai bună îngrijire a pacientului. Scopul meu este acela de a îmbina experiența profesională dobândită cu standardele ridicate pentru a perfecționa nivelul de tratament pe care urmează să îl primiți.

 

 

Tocmai acest nivel de profesionalism m-a condus către colaborarea cu echipa TruMed. Principalul scop al echipei noastre este acela de a lua în considerare fiecare nevoie medicală, atât a pacientului cât și a aparținătorului, pentru a vă oferi atât asistență în domeniu cât și siguranța că sunteți pe mâini bune.

 

 

Sunt o fire curioasă, caut mereu să mă perfecționez și să învăț practici noi și inovatoare care minimizează riscurile și disconfortul dumneavoastră astfel încât, împreună cu echipa TruMed și colaboratorii noștri, voi oferi pacienților cel mai bun plan de tratament.

Mihai

Asistent medical generalist – Acreditat OAMGMAMR​
Comunicarea, organizarea și luarea deciziilor sub presiune le-am cultivat în practicarea acestor meseri și m-au ajutat și mă ajută în continuare în meseria mea de dispecer.
Scopul meu în echipa TruMed este de a asigura un traseu ușor pentru asistenți, rezultând într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru pacienți.

închide

TruMed 2021 - Toate drepturile rezervate